Începe recrutarea candidaţilor pentru Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza”

0
550

Inspectoratul de Poliție Județean Galați, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară, în perioada 28.06 – 11.07.2021,(inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), activitatea de recrutare și selecție a candidaților pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2021, la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București.

755 de posturi sunt disponibile pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

Până în data de 11 iulie 2021, cei care întrunesc condițiile și criteriile prevăzute de legislația în vigoare se pot înscrie pentru concursul de admitere.

Posturile disponibile sunt repartizate astfel:

Specializarea „Ordine și siguranță publică”, domeniul de licență „Științe militare, informații și ordine publică”:

-300 de locuri pentru specialitatea poliție;

-70 de locuri pentru specialitatea poliție de frontieră;

-60 de locuri pentru specialitatea jandarmi.

Pentru aceeași specializare, forma de învățământ cu frecvență redusă, disponibilă agenților și subofițerilor din instituțiile Ministerului Afacerilor Interne, sunt prevăzute 50 de locuri.

Specializarea „Drept”, domeniul de licență „Drept”:

-specialitatea poliție, poliție de frontieră, jandarmi, sunt scoase la concurs 125 de locuri forma de învățământ cu frecvență;

-100 de locuri – învățământ la distanță, care sunt adresate personalului MAI și pentru care se percepe taxă de școlarizare.

-50 de locuri disponibile în cadrul Facultății de Pompieri, domeniul de licență „Ingineria Instalaţiilor”.

Pentru informații detaliate cu privire la sesiunea de admitere din acest an în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, pot fi consultate site-ul MAI https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/, site-ul academiei de poliție https://www.academiadepolitie.ro/, precum și pe site-ul I.P.J. Galați (gl.politiaromana.ro, secțiunea Carieră – Admitere). Toate documentele necesare se află arhivate într-un fișier pe site-ul I.P.J. Galați, la secțiunea menționată anterior, ce poate fi descărcat printr-un simplu click la rubrica fisiere atașate pe ANUNT_Admitere_Academia_de_Politie_Al._I._Cuza_2021_-FINAL.

Întregul proces de admitere va avea loc în perioada iunie – septembrie 2021.

Înscrierea candidaților se realizează online în perioada 28.06.2021 – 11.07.2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații depun la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați (str. Brăilei, nr. 200. Mun. Galați), documentele solicitate până la data de 23 iulie 2021, de luni până vineri în intervalul orar 08:00-16:00.

Relații suplimentare se pot obține zilnic, între orele 08.00 – 16.00, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Galați – Serviciul Resurse Umane, sau la telefon 0236/407000, interior 20114.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =