Începe proiectarea primului bloc ANL pentru angajaţii din Sănătatea gălăţeană

0
2042

Primul dintre cele două blocuri dedicate specialiştilor din Sănătate, pe care Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), le va construi la Galaţi, în colaborare cu reprezentanţii Consiliului Judeţean, a fost scos la licitaţie. Agenţia caută proiectant, până pe data de 17 octombrie, care va avea, printre altele, sarcina să facă studii de fezabilitate şi geotehnic. „Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare, respectiv: studiu de fezabilitate şi studii de teren (studiu topografic vizat de OCPI, studiu geotehnic, inclusiv verificare), proiect pentru autorizarea executării lucrărilor de construire, proiect tehnic, inclusiv verificare; detalii de execuţie, inclusiv verificare şi asistenţă tehnică din partea proiectantului şi a lucrărilor de construcţii-montaj (inclusiv întocmire certificat energetic şi întocmire, verificare şi avizare dosare preliminare gaze naturale) la obiectivul de investiţie invesţitie ”Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Galaţi, municipiul Galaţi, str.Brăilei, nr.177, etapa I, specialişti din sănătate”, se arată în oferta postată de Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL).

Reamintim că, în curtea Spitalului Judeţean, vor fi construite două blocuri ANL pentru angajaţii din Sănătate. Fiecare imobil va avea câteva 20 de apartamente: 10 cu o cameră şi 10 cu două camere. Consiliul Judeţean a pus la dispoziţia Agenţiei o suprafaţă de teren de peste 5.000 de metri pătraţi pentru implementarea proiectului.

Consiliul Judeţean va avea sarcina de a asigura toate utilităţile. „CJ are obligaţia să predea terenul şi să se asigure ca toate utilităţile să fie aduse în imediata apropiere a blocurilor. Sunt deja acolo, avem energie electrică, gaz, apă şi canalizare”, declara, în luna iulie, preşedintele Costel Fotea.

Contractul lansat la licitaţie de ANL este estimat la aproximativ trei milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.