Începe Danube Jazz & Blues Festival

0
645

Cea de-a șaptea ediție a Danube Jazz & Blues Festival va avea loc în perioada 24-26 septembrie, de la ora 19:30, la Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați.

Zece trupe pentru care jazz-ul și blues-ul au fost dintotdeauna o pasiune, se vor uni la cel mai important festival de jazz și blues de la Dunăre, hotărâte să prezinte un repertoriu cât mai inspirat. Ai ocazia să pornești într-o călătorie muzicală de excepție!

În prima zi a festivalului, pe 24 septembrie, de la ora 19:30, ascultăm trupele The Groovy Bastards, Django Sound Quartet, Ana Maria & Bogdan Munteanu și Rareș Totu’s Midnight Express feat. Dean Brown.

În a doua seară a Danube Jazz & Blues Festival, îi ascultăm de la ora 19:30, pe The Voodoo Child, Othello Trio și Elena Gatcin Trio.

Ultimele trupe de pe 26 septembrie și cele care încheie Festivalul Danube Jazz & Blues sunt Bluemans, Irina Popa & Pandemica Band și Stones Free.

Jazz-ul și blues-ul sunt la ora actuală unele dintre genurile cele mai populare din lume, existând pe plan mondial peste 40.000 de festivaluri și gale, iar audiența acestora poate ajunge la nivelul unui stadion. Danube Jazz & Blues Festival – 7.0 este un eveniment deschis tuturor proiectelor care au la bază jazz-ul și blues-ul sau care sunt create sub influența acestui gen foarte popular.

Prețul întreg al biletului este de 32,4 lei/ zi, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 21,6 lei/ zi. Pentru cei care doresc să își achiziționeze abonamente, acestea costă 64,8 lei pentru toate cele 3 zile de festival. Biletele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului (0236.465.599), în intervalul orar afișat pe site-ul www.naeleonard.ro sau online, accesând oricare dintre link-urile: www.blt.ro/spectacole-galati sau https://www.iabilet.ro/bilete-danubejazz/  .

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × five =