Începe Bienala Națională de Artă, la Galați

0
364

Sâmbătă, 1 octombrie, ora 17, la Galați, se va deschide Bienala Națională de Artă “Camil Ressu”, ediția a doua. Până pe 27 noiembrie, în cadrul Muzeului de Artă Vizuală, vor putea fi admirate creații artistice unice ale celor mai importanți pictori, graficieni și sculptori din România.

“Avem mare nevoie de cultură, iar copiii noștri au nevoie să descopere această fascinantă lume a artei și a frumosului. De aceea, ne-am implicat total pentru a organiza la Galați această Bienală Națională de Artă, care poartă, în semn de omagiu și recunoștință, numele pictorului gălățean Camil Ressu.

Consiliul Județean a alocat fondurile necesare pentru desfășurarea acestui eveniment extraordinar aici, la Galați, unde există primul muzeu de artă contemporană înființat în România, și pentru premierea celor mai bune opere de artă”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Anul acesta, la Bienala Națională de Artă “Camil Ressu” s-au înscris peste 200 de pictori, graficieni și sculptori din România.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 2 =