Încep lucrările la Piațeta Florilor de Tei

0
1024

Primăria municipiului Galați informează că a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul “Amenajare Piaţetă aferentă Policlinicii cu Plată – proiectare şi execuţie”.

Piațeta Florilor de Tei va fi amenajată pe terenul viran de lângă Policlinica cu Plată, monument de arhitectură inclus în patrimoniul istoric al Galațiului.

Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați: ”Vom amenaja, pe această suprafață de teren, lăsată de izbeliște de fostele administrații, o zonă de relaxare modernă, cu spații verzi, arbuști ornamentali, alei de acces, iluminat public modern și bănci pentru odihnă. Voi continua amplul program de modernizare a orașului pentru că obiectivul pe care mi l-am asumat este acela de a transforma municipiul Galați într-un oraș modern, civilizat, prietenos și deschis cu cetățenii săi”.

Piațeta va fi prevăzută și cu 9 locuri de parcare a autoturismelor.

Reamintim că în urma licitației pentru amenajarea piațetei, oferta declarată câștigătoare aparține Asocierii Rovis Lider S.R.L. & ATU Consulting S.R.L, iar valoarea totală a proiectului este de 449.413,02 lei cu T.V.A. pentru servicii de proiectare și execuție.

Durata prevăzută în contract pentru realizarea lucrărilor este de 90 de zile.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + twelve =