Incendiu puternic la trei hale industriale din Micro 39B

0
415

Un incendiu puternic a cuprins, sâmbătă dimineaţă, trei hale industriale din cartierul Micro 39B, str. Grigore Ventura, în zona fostei fabrici de bere.

Pentru stingerea focului au acţionat, timp de peste patru ore, 6 autospeciale, o autoscară, echipajul de descarcerare şi echipajul SMURD tip B de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi.

Flăcările au pornit de la o hală de dezmembrări auto şi s-au extins rapid la alte două hale, una de producţie termopan şi alta de depozitare a materialelor de construcţie, fiind afectate aproximativ 800 mp de hale.

„La momentul sosirii forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu violenţă la trei hale, una de producţie termopan, una de dezmembrări auto şi o altă hală de depozitare materiale de construcţii. Am acţionat cu şase autospeciale de stingere, o autospecială de lucru la înălţime şi o autospecială de descarcerare. La acest moment, incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidarea ultimelor focare”, a declarat Eugen Chiriță, purtătorul de cuvânt ISU Galați.

Potrivit acestuia, din primele cercetări, cauza probabilă a producerii incendiului este un scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.