Incendieri suspecte în mai multe cartiere din Galați. Poliția face cercetări

0
740

Poliția din Galați face anchete și a deschis dosare penale, după mai multe incendii care s-au produs vineri noapte, în trei zone din oraș. Potrivit ISU, toate cele trei incendii, două în blocuri din Micro 21 și Micro 39 și unul la tomberoane de gunoi din Micro 17, au fost puse intenționat.

”La data de 5 martie, în jurul orei 21.45, polițiștii Secției 3 Poliție Galați au fost sesizați cu privire la faptul că intr-un bloc, de pe strada Victor Vâlcovici, a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat imediat atât polițiștii, cât și pompierii, constâtându-se că incendiul se manifesta cu flacăra deschisă, ușa metalică a unui apartament arzând pe exterior. Incendiul nu a produs pagube materiale în interiorul apartamentului, dar 7 persoane au necesitat îngrijiri medicale pentru intoxicație cu fum.

În aceeași seară, în jurul orei 22.35, o sesizare asemănătoare a fost înregistrată la Secția 4 Poliție Galați, polițiștii care s-au deplasat la fața locului, pe strada Drumul Viilor, constatând că, și în acest caz, este vorba despre un incendiu izbucnit la partea exterioară a ușii de acces într-un apartament. S-a constatat, de asemenea, ca interiorul apartamentului nu a fost afectat de incendiu și nu există victime omenești. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale având ca obiect comiterea infracțiunii de distrugere, cercetările urmând să stabilească modul de producere a incendiilor”, a precizat IPJ Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.