Încasările de la spectacolul ,,Fat Pig”, donate Fondului de Solidaritate Teatrală

0
565

Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi va dona încasările din vânzarea de bilete la spectacolul ,,Fat Pig”, programat vineri, 8 martie, Fondului de Solidaritate Teatrală, se arată într-o informare transmisă de secretarul PR al instituţiei, Rodica Ajder.

Prin această iniţiativă, Teatrul Dramatic Fani Tardini Galaţi se alătură Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, derulată de Uniunea Teatrală din România (UNITER) în scopul strângerii de fonduri pentru artiştii cu probleme de existenţă şi de sănătate din toată ţara.

Biletele la spectacolul ,,Fat Pig”, în regia Laurei Moldovan, avându-i în distribuţie pe Oana Mogoş, Ciprian Braşoveanu, Flavia Călin şi Vlad Volf, sunt tichete speciale emise de UNITER pentru Campania Naţională „Artiştii pentru artişti” şi pot fi cumpărate doar de la casa de bilete a Teatrului Dramatic.

,,Campania Naţională „Artiştii pentru artiţti”, iniţiată de UNITER în anul 2002, se derulează anual în lunile martie şi aprilie. Perioada nu a fost aleasă întâmplător. Pe 27 martie este celebrată Ziua Mondială a Teatrului – un moment excelent pentru manifestarea solidarităţii de breaslă şi pentru oferirea unui ajutor concret celor care au slujit scena. Anul acesta, ambasadorii Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti” sunt Emilia Popescu şi Marius Manole, doi actori foarte implicaţi în viaţa comunităţii teatrale”, se spune în informare.

Pe site-ul www.uniter.ro pot fi văzute mesajele video ale ambasadorilor şi lista completă a reprezentaţiilor care se vor juca în toată ţara în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”.

Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări vor fi virate către Fondul de Solidaritate Teatrală, în contul UNITER RO40RZBR0000060007801286, deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 2 =