Încă un tramvai nou a ajuns la Galați!

0
1717
Cel de-al treilea tramvai nou, din lotul celor opt construite de Astra Vagoane Călători la comanda Primăriei, a ajuns, astăzi, la Galați. Primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, anunță că și celelalte cinci tramvaie vor ajunge curând în orașul nostru!
Administrația condusă de Ionuț Pucheanu continuă astfel unul dintre cele mai importante proiecte dedicate gălățenilor – modernizarea transportului public în comun prin achiziția de mijloace de transport noi, dotate la standarde europene, și refacerea infrastructurii.
100 este numărul mijloacelor de transport noi care au ajuns în ultimii ani la Galați pentru că a sosit și cel de-al treilea tramvai. Celelalte 5 tramvaie noi vor veni în curând. Din prima clipă am hotărât că trebuie să cumpărăm doar mijloace de transport noi și moderne pentru gălățeni”, subliniază edilul Galațiului.
Reamintim că primarul Ionuț Pucheanu s-a opus vehement achiziționării de mijloace de transport second hand, edilul refuzând ca municipalitatea gălățeană să mai cumpere autobuze la mâna a doua, așa cum s-a întâmplat în mandatele foștilor primari, când Galațiul achiziționa doar autobuze SH, iar tramvaiele erau vechi de zeci de ani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.