Încă un proiect câștigător. Primăria va construi o creșă modernă cu fonduri din PNRR

0
653

Primăria municipiului Galați informează că a fost aprobat, în cadrul PNRR, proiectul privind realizarea unei noi creșe cu toate dotările necesare, în zona Bariera Traian. Este vorba despre un proiect de aproximativ 11,8 milioane de lei.

Creșa va fi situată pe strada Tunelului, pe un teren în suprafață de 6.300 de mp, iar principalele lucrări prespun amenajarea terenului, construcția propriu-zisă, dotarea cu mobilier și echipamente, realizarea unui spațiu de joacă, asigurarea utilităților, instalarea unui sistem de climatizare, amenajarea unor spații verzi etc.

Copiii sunt viitorul și trebuie să-i sprijinim de la primii pași în viață. Știu că este nevoie de noi locuri în creșele din oraș și facem totul pentru a le asigura celor mici toate condițiile pentru formare și dezvoltare în spații moderne și primitoare”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Noua creșă ar urma să dispună de aproximativ 40 de locuri.

Primăria municipiului Galați mai are proiecte privind realizarea de cinci noi creșe, după ce ambele creșe existente au fost aduse deja la noi standarde.

Foto arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.