Încă un proiect aprobat. Primăria va renova Liceul Tehnologic „Paul Dimo” cu bani din PNRR

0
500

Primăria Galați informează că a fost aprobat pentru finanțare, în cadrul PNRR, proiectul privind renovarea Liceului Tehnologic „Paul Dimo”, în valoare de 3,9 milioane de euro.

Investiția vizează patru clădiri ce cuprind corpul cu săli de clasă, atelierul, cantina și căminul.  Astfel, s-au prevăzut în principal lucrări de reabilitare termică a clădirilor, reabilitarea sistemului de încălzire și de furnizare a apei calde, instalarea/reabilitarea sistemului de ventilare, modernizarea instalațiilor de iluminat, instalarea unor sisteme alternative pentru producerea energiei, instalarea de stații pentru încărcarea mașinilor electrice precum și alte tipuri de lucrări conexe”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

Proiectul „Renovarea energetică a Liceului Tehnologic „Paul Dimo” (corpurile C1, C5, C10, C12), în valoare de 19.752.282,56 lei (3.950.456,512 euro), se adaugă altor proiecte importante ale  Primăriei municipiului Galați. Astfel, Primăria municipiului Galați are aprobate pentru finanțare până acum în cadrul PNRR nu mai puțin de 60 de proiecte de aproximativ 129 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.