Încă un proiect al Primăriei pentru modernizarea Maternității ”Buna Vestire”

0
706

Primăria Galați a lansat, în licitație publică, contractul privind reabilitatea și eficientizarea energetică a Spitalului Clinic de Obstetrică – Ginecologie „Buna Vestire”, după ce a depus în acest scop o cerere de finanțare europeană, iar proiectul se află în prezent în evaluare.

Valoarea totală estimată a contractului scos la licitație este de 6.447.438,89 lei fără TVA, fiind prevăzute 17 luni de realizare a acestuia, dintre care 4 luni sunt pentru proiectare și 13 luni pentru execuție. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11.05.2021.

”Practic se dorește reabilitarea termică a trei pavilioane: pavilionul în care funcționează compartimentul ATI și șase saloane de ginecologie, pavilionul în care funcționează centrala termică și pavilionul în care a fost reorganizat serviciul administrativ”, anunță Biroul de Presă al Primăriei.

Sunt prevăzute lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii; lucrări de reabilitare termică a sistemului de încalzire, a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice pentru consum propriu; lucrări de instalare a sistemelor de climatizare; lucrări de modernizare a instalației de iluminat; lucrări de reparații ale tencuielilor și de refacere a finisajelor interioare în zonele de intervenție; repararea trotuarelor de protecție degradate.

Primăria municipiului Galați a depus o cerere de finanțare europeană, iar proiectul se află în prezent în evaluare. Valoarea totală estimată a proiectului cu fonduri europene este de 8.636.371 lei, din care contribuția de la bugetul local reprezintă 2.665.138,28 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.