Încă un pas pentru modernizarea Falezei Dunării și Văii Țiglinei

0
853

Municipalitatea face încă un pas important pentru transformarea Falezei Dunării și Văii Țiglinei în spații moderne de relaxare și petrecere a timpului liber în mod activ. Primăria a achiziționat, în urma licitației publice, serviciile de proiectare necesare (DALI și PT).

Am făcut pași importanți astfel încât Faleza Dunării și Valea Țiglinei să devină pe viitor spații moderne și atractive pentru petrecerea timpului liber. Au fost atribuite prin licitații contractele pentru serviciile de proiectare care trebuie finalizate în termen de 8 luni, iar valoarea acestora este de aproximativ 2,5 milioane de lei fără TVA.
Ne dorim ca Faleza Dunării să îmbine un circuit cultural dat de monumentele de for public, unul sportiv și unul de promenadă, pe lângă multe alte posibilități de relaxare.
În ceea ce privește Valea Țiglinei ne dorim amenajarea peisagistică a întregului areal, cu trasee pentru diverse sporturi, locuri de joacă și multe altele pentru petrecerea timpului liber în mod activ”, anunță primarul Ionuț Pucheanu.
Primăria continuă astfel proiectele privind amenajarea de spații de relaxare, după modernizarea Plajei Dunărea care, din prima zi de la redeschidere, a atras numeroși gălățeni. Mai mult, în apropierea plajei este în derulare un alt proiect important pentru amenajarea unui parc de aventură.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − two =