Încă șase autobuze hibrid, din cele 20 comandate de Primărie, au ajuns la Galați

0
893

Primăria municipiului Galați informează că încă șase autobuze hibrid noi și moderne, din lotul de 20 achiziționate, au ajuns în flota Transurb și vor intra în circulație peste aproximativ două săptămâni, după procedurile de înmatriculare.

”Aceste șase autobuze hibrid se adaugă astfel celor două care care au intrat deja în circulație (pe traseul 105) și estimăm că până la sfârșitul lunii aprilie a acestui an furnizorul va livra întregul lot”, informează Biroul de Presă al Primăriei.

Noile autobuze model Urbino 12 Hibrid au 12 metri lungime, sunt prevăzute cu trei uși, au o capacitate de transport de minim 90 călători, scaune confortabile, podeaua coborâtă, rampă de acces pentru persoanele cu dizabilități, spațiu rezervat pentru aceste persoane, prevăzut cu centură de siguranță, instalații de aer condiționat și încălzire, camere video, sistem GPS, echipamente audio-video pentru informarea călătorilor, instalații pentru echipamentele de e-ticketing.

Autobuzele sunt prevăzute cu motor diesel Euro VI cu un consum redus de combustibil, iar pentru alimentarea motorului electric se utilizează un sistem de stocare a energiei electrice, tehnologie ce va permite încărcarea acumulatorilor în timpul mersului.

Autobuzele vor avea o garanție de trei ani, valoarea contractului fiind de 33.600.000 lei fără TVA, furnizor fiind Solaris Bus&Coach SRL.

Până acum, în actuala administrație locală, au ajuns la Galați 85 de mijloace de transport, toate noi și moderne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.