Încă o stradă importantă din Galați, reabilitată de Primărie. Continuă lucrările în cartiere

0
1131

În trecut plină de gropi și denivelări, cu trotuarele ciuruite și degradate, strada Ovidiu din cartierul Mazepa II a căpătat de curând o nouă înfățișare, după ce Primăria a reabilitat carosabilul, trotuarele și căile de acces către blocuri. Lucrări mult așteptate de altfel de gălățeni, dar pe care fostele administrații nu s-au preocupat să le execute.

”Străzi pe care nu s-a intervenit ani de zile își schimbă aspectul. Pe strada Ovidiu din cartierul Mazepa II, am refăcut carosabilul, trotuarele și căile de acces către blocuri. Le mulțumesc gălățenilor din zonă pentru înțelegerea de care au dat dovadă pe timpul lucrărilor”, spune primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.

Amintim că, în prima jumătate a lunii martie, autoritățile anunțau începerea lucrărilor de reparații pe strada Ovidiu, iar, la aproximativ o lună de la demararea lucrărilor, aspectul acesteia a fost schimbat radical.

”Am început lucrările și pe strada Ovidiu. Reparăm carosabilul, trotuarele, locurile de parcare și vom amenaja spațiile verzi, așa cum își doresc gălățenii din zonă. Strada va căpăta în curând o nouă înfățișare, după ce a fost lăsată ani de zile cu gropi și denivelări”, anunța, în urmă cu o lună, primarul Ionuț Pucheanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.