Încă o școală din Galați, reabilitată de Primărie cu fonduri europene

0
817

Încă o unitate de învățământ a fost reabilitată cu fonduri europene de către Primăria Galați. Este vorba despre Școala gimnazială nr. 3, în al cărui sediu funcționează și Grădinița nr. 35.

Autoritățile au reușit să atragă peste 2,4 milioane de lei de la Uniunea Europeană, pentru a reabilita sediul în care funcționează cele două unități de învățământ la care sunt înscriși peste 400 de elevi și preșcolari.

”Lucrările sunt finalizate, ceea ce înseamnă că peste 400 de elevi și preșcolari, alături de personalul didactic și nedidactic, își vor desfășura activitatea în condiții optime începând din acest an școlar, într-o clădire complet reabilitată. La Școala gimnazială nr. 3 am executat lucrări precum: anveloparea clădirii, montarea de centrale termice, înlocuirea tâmplăriei PVC, înlocuirea instalațiilor electrice, reabilitare planșeului, înlocuirea conductelor de apă potabilă și reabilitarea trotuarelor”, anunță primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Valoarea totală a lucrărilor este de 2.915.000 lei (cu T.V.A.), din care 2.477.929, 75 lei sunt bani europeni.

Municipalitatea va reabilita și moderniza cu fonduri europene nu mai puțin de 14 școli și licee din Galați, proiectele aflându-se în diverse stadii de implementare și evaluare, a căror valoare se ridică la 100 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.