Încă o investiție în sănătate cu fonduri europene. Primăria modernizează Maternitatea ”Buna Vestire”

0
1649

După Spitalul pentru Copii și cel de Psihiatrie, pentru care municipalitatea a câștigat sume importante din fonduri europene pentru a le moderniza și a le dota cu aparatură de ultimă generație, Primăria reușește să obțină noi bani europeni pentru cea de-a treia unitate medicală din subordine.

Este vorba despre Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie ”Buna Vestire”, al cărui ambulatoriu va fi modernizat. Contractul de finanțare europeană privind relocarea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Clinic de Obstetrică Ginecologie ”Buna Vestire” va fi semnat, marți, la sediul Primăriei, de către primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și directorul Agenției de Dezvoltare Sud-Est, Luminița Mihailov.

Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie din Galați este una dintre cele mai vechi unități sanitare din țară, fiind în acelasi timp și cea mai veche maternitate din județ, fapt atestat de documentele scrise în perioada construcției pavilioanelor, datate începand cu anul 1895.

Din mai 2017, Primăria, condusă de Ionuț Pucheanu, este proprietara terenului şi a imobilului în care funcţionează Maternitatea „Buna Vestire”. ”După ani de zile în care s-au vehiculat doar vorbe şi promisiuni, acum ne putem mândri că acest spital este al oraşului. Sunt extrem de încântat că, în sfârşit, acest spital este redat comunităţii, pentru că aici este locul său”, declara primarul Ionuţ Pucheanu, după semnarea contractului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.