Încă o dezinsecție aeriană pentru combaterea țânțarilor

0
349

Așa cum anunțam, în urmă cu doar câteva zile, Ecosal intensifică, la cererea Primăriei, acțiunile de dezinsecție în municipiul Galați, pentru combaterea țânțarilor, căpușelor și altor insecte dăunătoare. Campania programată pentru luna august va începe mâine, cu o dezinsecție aeriană, care se va desfășura pe parcursul a trei zile, anunță Biroul de Presă al Primăriei. ”Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 4-6 august 2021, se va derula o nouă etapă de dezinsecție cu elicopterul folosindu-se un insecticid piretroid concentrat K-Othrine EC 84.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public.

Programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii”, transmit reprezentanții municipalității.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 15 =