În weekend, PARTY și concursuri cu premii la Plaja Dunărea!

0
509
Gălățeni, în weekend sunteți așteptați la Plaja Dunărea, la POOL PARTY! Municipalitatea, prin intermediul societății Gospodărire Urbană, a pregătit o petrecere și mai multe concursuri pentru toți cei care se vor afla, sâmbătă, la complexul de agrement. „Plaja Dunărea a redevenit un loc plăcut pentru petrecerea timpului liber pe timpul verii. Sâmbăta aceasta, începând cu ora 12.00, va fi „Pool Party”, iar atmosfera va fi întreținută de DJ Razz și MC Robert. Evenimentul este organizat de Gospodărire Urbană Galați”, spune primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.
În plus, reprezentanții Gospodărire Urbană anunță că le-au pregătit gălățenilor și o serie de concursuri de: tricouri ude; băut bere; dans în cuplu; ținut respirația sub apă; flotări; recunoaște melodia; imitarea unui personaj/vedetă; umflat colaci și cufăr comori.
Premiile sunt asigurate de sponsorii noștri: Union Jack, Divino, Pepsi, BDG și Heineken, cărora le mulțumim pentru suportul acordat”, spun reprezentanții Gospodărire Urbană.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − five =