În plină stare de alertă, liberalii schimbă subprefectul

0
903

Din ciclul Febra Galbenă. Sigur, ceea ce vom povesti mai în jos pare de râs, dacă n-ar fi de plâns.

Prin ,,grija” Guvernului condus de Lucovid Orban, începând de joi, în plină stare de alertă şi pandemie de Covid-19, subprefectul Mihai Manoliu a fost mazilit.

Guvernul României a adoptat o hotărâre privind „încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Galați de către domnul Manoliu Mihai”. Sec! Fără explicaţii, fără nimic. Specific liberalilor!

Nu spunem acum că Manoliu s-ar fi umplut de glorie pe funcţia de subprefect, dar schimbarea lui s-a făcut ,,noaptea ca hoţii” fără a avea nicio motivare.

Se poate invoca faptul că ALDE nu mai susţine Guvernul Orban şi ca atare Manoliu a fost ejectat. Dar nici acest argument nu ţine pentru că Manoliu nu mai era agreat de mult de şeful ALDE Galaţi, Cristi Dima.

Probabil că nu a mai fost dorit nici de prefectul Avrămescu, care fiind cel mai slab prefect pe care l-a avut judeţul de pe când era pârcălăbie, a văzut în Manoliu, alintat Pechinezu, un pericol în ceea ce priveşte cunoaşterea administraţiei.

Cert este că judeţul Galaţi a rămas cu un prefect venetic, venit de prin tenebrele Buzăului, şi cu un subprefect, Viorica David, a cărei singură calitate este că a fost recomandată de Fazanu. Nu m-ar mira ca şi al doilea subprefect să fie recomandat tot de Fazanu, pentru că liberalii nu au oameni pregătiţi pentru administraţia locală.

Revenind la Pechinezu, nu-l vom plânge! Va reveni pe funcţia de director adjunct la Poliţia Locală, unde este aşteptat cu braţele deschise de Hahui&Co. Ha, ha, ha!!!

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve − 3 =