În piețele gălățene, brânzeturi și lactate direct de la producătorii locali

0
441
Administrația Piețelor Agroalimentare continuă ampla campanie de promovare a producătorilor locali și a unui stil de viață sănătos și aduce în atenția gălățenilor, de data aceasta, produse naturale și proaspete de la Liești, pe care oamenii le pot găsi în Piața din Țiglina I și în cea Centrală.
Povestea Brânzeturilor de Liești începe odată cu povestea fermei Mansel, locul unde delicioasele brânzeturi au fost pentru prima dată realizate, la începutul anului 1978.
Încă de la începuturi, terenurile și animalele fermei au beneficiat de o agricultură și o îngrijire tradiționale asta însemnând fără ierbicide, fără pesticide, fără fertilizatori, fără hormoni de creștere, fără organisme modificate genetic și fără tratamente cu antibiotice.
Lactatele și brânzeturile de Liești sunt prelucrate cu pasiune pentru alimentele sănătoase și mult drag. Urmează rețetele străvechi, în condiții stricte de igienă. Gama Brânzeturilor de Liești este una foarte generoasă – kefir, telemea, iaurt, urdă, sana, cașcaval și multe alte preparate delicioase din lapte”, povestesc reprezentanții Administrației Piețelor.
Brânzeturile de Liești se găsesc în următoarele piețe și magazine: Piața Țiglina I și Piața Centrală, în magazinele Mansel de pe Bulevardul Siderurgiștilor, parterul blocului SD4B,
și în Complex Tiglina I – Aleea Pietonala.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + twenty =