În combinat se mențin măsurile de prevenție a îmbolnăvirii cu COVID 19

0
587

LIBERTY Galați anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că menține toate măsurile interne de prevenție a infectării cu Covid-19 precum și cele de protecție a angajaților și contractorilor.  “Relaxarea restricțiilor de circulație este o măsură pe care o așteptam cu toții, pentru a ne deplasa în timpul liber. Decizia nu are însă niciun impact privind circulația la locul de muncă, care nu a fost restricționată. Rămân riscurile privind transmiterea comunitară a virusului, ba chiar vor crește odată cu ridicarea restricțiilor. De aceea, noi vom păstra neschimbate măsurile de protejare a personalului la locul de muncă, pentru a evita, cu orice preț, transmiterea virusului în companie”, a spus Bogdan Grecu, Directorul General al LIBERTY Galați.

“Cele mai importante măsuri, unele luate încă din luna februarie sunt: obligativitatea purtării măștilor de protecție în autobuze, la porți și oriunde nu se poate asigura distanțarea socială, autoizolarea celor care au fost în contact cu posibil infectați, reglementarea accesului la vestiare și săli de luat masa, dezinfectarea si igienizarea frecventă a posturilor de lucru, a spațiilor comune și a mijlocelor de trasport, interzicerea accesului vizitatorilor, limitarea delegațiilor, digitalizarea unor procese și a întâlnirilor, lucrul de la distanță și altele.  Compania va întări verificarea respectării acestor măsuri”, mai precizează sursa citată.

Pe platforma combinatului lucrează peste 7000 de angajați – salariați ai combinatului dar și a firmelor terțe – iar pe 13 aprilie a fost confirmat în combinat un caz de îmbolnăvire cu COVID 19.

 

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + 11 =