În atenția gălățenilor din Micro 18 care au solicitat locuri de parcare

0
1656

Pe site-ul Primăriei municipiului Galați au fost publicate astăzi anunțurile privind atribuirea locurilor de parcare din etapa a treia, pentru cartierul MICRO 18, SUBZONA 4-A,B,C,D. Astfel, cei interesați pot consulta pe site anunțul privind cererile admise în etapa a 3-a, însoțit de tabelul cu beneficiari, anunțul privind termenul și modalitățile de plată, cât și procesul verbal de alocare în urma licitațiilor ce s-au desfășurat în perioada 20.12.2021-22.12.2021.

Prin urmare, începând de astăzi se poate achita tariful pentru abonamentul de parcare/reședință din Etapa III, cartier Micro 18,  subzona 4-A,B,C,D,  în termen de 10 zile lucrătoare, cu precizarea ca acest termen se va prelungi cu perioada în care Direcția de Impozite, Taxe și alte Venituri Locale nu va avea program de lucru.

Achitarea tarifului pentru abonamentul de parcare de domiciliu/reședință se poate face prin următoarele modalități de plată: cu numerar sau cu cardul bancar la sediile  Direcției de Taxe, Impozite și alte Venituri locale; on-line pe Ghiseul.ro; Self Pay.

Ridicarea abonamentului se va face după 5 zile de la achitarea contravalorii acestuia de la sediul Primăriei municipiului Galati,  din str. Domneasca nr. 54.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.