În acest weekend, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” deschide seria reprezentațiilor din anul 2022

0
824

Sâmbătă, 8 ianuarie 2022, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul AFTER LOVE, o dramă de familie inspirată de filmul „L’Économie du couple” (Franța-Belgia, 2016), regia: Eugen Făt, scenografia: Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera la sfârșitul lunii noiembrie.

În distribuție: Cristina Uja Neagu (Maria), Aureliu Bâtcă (Andrei), Tamara Constantinescu (Mama Mariei), Dan Căpățână (Bătrânul), Oana Preda (Agent imobiliar, Musafir), Mihaela Lecca-Gorea (Musafir), Alexandrina Maria Neagu (Ioana), Codrin Bâtcă (Ștefan) și Jeana Lungu (Vocea judecătorului).

După 15 ani de căsnicie și doi copii, Maria și Andrei se află în plină criză de cuplu. Sentimente s-au diluat, rutina și epuizarea au luat locul bucuriei și încrederii, iar divorțul pare tot mai probabil. Căminul este acum scena unui război dureros și intim al resentimentelor și disperării. Mai există o șansă pentru cei doi sau mariajul lor a ajuns la final?

Spectacolul AFTER LOVE durează 105 minute.

Duminică, 9 ianuarie 2022, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul MARELE PREMIU, o comedie neagră de Mimi Brănescu, regia: Radu Nichifor, scenografia: Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera în august 2020.

În distribuție: Petronela Buda (Cocoțata) și Vlad Ajder (Necocoțatul).

Sunt momente în care nu știi dacă ceea ce ți se întâmplă e binecuvântare sau blestem. Dacă omul de lângă tine e înger sau demon. Dacă tu însuți ești un învingător sau un învins. Spectacolul surprinde un asemenea moment, iar ceea ce pare a fi întâlnirea bizară dintre un băiat așezat pe o bancă și o fată cocoțată într-un copac ni se relevă, treptat, a fi un dialog cu sinele.

Spectacolul MARELE PREMIU durează 60 de minute.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală. Informații și rezervări: 0758 049 850.

Participarea la spectacole este permisă doar în baza unui Certificat Verde valid, care să ateste vaccinarea completă împotriva COVID-19, testarea cu rezultat negativ sau trecerea prin boală. Certificatul poate fi descărcat de pe https://certificat-covid.gov.ro. Purtarea măștii este obligatorie. Gradul maxim de ocupare a sălii este de 50%.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.