Iată cum vă puteţi steriliza gratuit maidanezul de la bloc!

0
1261

După ce în a doua jumătate a lunii ianuarie, la iniţiativa primarului Ionuţ Pucheanu, Consiliul Local a decis să extindă sterilizarea gratuită şi pentru câinii fără stăpân, pe care unii dintre gălăţeni îi îngrijesc pe domeniul public, Primăria anunţă ce trebuie să faceţi pentru ca prietenul necuvântător „adoptat” la scara blocului să poată fi sterilizat, deparazitat, vaccinat, microcipat şi, bineînţeles, să beneficieze de carnet de sănătate, totul gratuit!

Programarea câinilor pentru sterilizare se efectuează pe bază de cerere care poate fi depusă fizic la sediul Serviciului Gestionarea Câinilor fără Stăpân din cadrul Serviciului Public Ecosal cu adresa Str. Zimbrului, nr. 1 sau prin intermediul poştei electronice la adresa [email protected]. După înregistrarea cererii, câinii vor fi programaţi pentru servicii de deparazitare, vaccinare, sterilizare şi microcipare”, anunţă Biroul de Presă al Primăriei.

Potrivit autorităţilor, cererea trebuie să cuprindă nume, prenume, adresa cetăţeanului care aduce căţeluşul şi precizarea locaţiei unde va sta ulterior.

„Pentru a beneficia gratuit de aceste proceduri este necesară doar prezentarea unei copii după actul de identitate. În urma efectuării serviciilor gratuite, cetăţeanul va avea un carnet de sănătate al căţeluşului cu notificările pentru fiecare operaţiune executată în cadrul acestui program”, explică Biroul de Presă al Primăriei.

A venit momentul să demonstrăm prin fapte, nu numai prin vorbe, dragostea faţă de animale”, a scris primarul Ionuţ Pucheanu, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.