Hocheiștii de la CSM Galați încep noul campionat pe teren propriu

0
280

Federația Română de Hochei a stabilit programul competițional al sezonului 2020/2021 pentru Liga Națională. În noua ediție de campionat s-au înscris la start șapte echipe: CSM Galați, CSM Corona Brașov, SC Miercurea Ciuc, ACSH Gheorgheni, Steaua București, Sportul Studențesc și Sapientia U23.

CSM Galați va debuta în noua ediție de campionat la finalul acestei săptămâni, cu o dublă contra formației Sportul Studențesc. Partidele se dispută sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 18.30, și duminică, 18 octombrie, de la ora 11.00, la Patinoarul Artificial ”Dunărea” din Galați. Joi și vineri, 22-23 octombrie, CSM Galați va evolua pe terenul celor de la Corona Brașov, urmând ca la 28 și 29 octombrie, gruparea gălățeană să joace contra ACSH Gheorgheni.

Următoarea dublă pe teren propriu pentru CSM Galați va fi pe 4 și 5 noiembrie, contra celor de la Steaua București, iar pe 15 și 16 noiembrie, CSM Galați va juca tot pe teren propriu, cu SC Miercurea Ciuc. Prima rotație din noul sezon se va încheia pe 20-21 noiembrie, cu dubla în deplasare la Cârța, în compania formației Sapientia U23. Datele jocurilor pot suferi modificări dat fiind contextul pandemic, dar și programul cupelor europene.

În sezonul regulat 2020/2021, cele șapte echipe înscrise la start vor juca după sistemul ”fiecare cu fiecare”, etape duble, două acasă, două în deplasare. După încheierea sezonului regulat, echipele clasate pe locurile 1 – 4 vor juca în play-off, în sistemul locul 1 cu locul 4 și locul 2 cu locul 3. Echipa care va ajunge la trei victorii, din seria de cinci, va obține calificarea în finală. Campioană va fi declarată formația care ajunge prima la patru victorii.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 5 =