Hai să ne râdem: Stan îşi pierde jobul din cauza candidaturii la Primărie

0
1886

Din seria Febra Galbenă. Marius Stan şi-a anunţat ieri candidatura la Primăria Galaţi, postură în care a mai fost de trei ori: odată încălecând şi de două ori descălecând, în ultimii 12 ani, pe sau de pe scaunul de edil. Sigur, anunţul lui Stan nu a provocat nicio emoţie, în sensul în care partidul care îl susţine nu contează nici cât o ceapă degerată pe eşichierul politic, fiind înfiinţat cu doar trei luni în urmă, iar unul dintre fondatori, un anume Urtoi, linge blidele pe la PNL în calitate de consilier al ministrului Transporturilor. Dar despre viitorul politic al lui Stan şi despre minipartidul său vom mai vorbi, că este timp până la alegeri.
Bomba zilei, însă, este că Stan va fi dat afară de la Clubul Petrolul Ploieşti, unde este preşedinte, acesta fiind singurul job din care îşi câştigă existenţa. Finanţatorii clubului, multinaţionala Veolia, s-au arătat şocaţi de intenţia lui Stan de a intra în politică, politică care (cacofonie intenţionată) contravine intereselor echipei şi provoacă un mare conflict de interese. Iată ce spun cei de la Veolia: „Veolia România solicită demiterea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului FC Petrolul Ploieşti după aflarea din surse media a informaţiei că acesta şi-a lansat candidatura pentru obţinerea unui al doilea mandat de primar al oraşului Galaţi. Această situaţie este în conflict direct cu valorile şi misiunea Veolia, care este apolitică, şi încalcă fragrant termenii parteneriatului încheiat în vara 2017. De aceea, Partenerul finanţator a solicitat în regim de urgenţă întrunirea AGA a FC Petrolul Ploieşti pentru revocarea domnului Marius Stan din funcţia de preşedinte al clubului şi stabilirea măsurilor necesare pentru următoarea perioadă. În caz contrar, Veolia România se va retrage din parteneriat”, ameninţă finanţatorul clubului prahovean.
Sigur, nu doar candidatura la Primărie a deranjat clubul ploieştean ci şi alte ziceri ale ilustrului Stan. Ieri, la conferinţa de presă: ,,Oţelul Galaţi a fost şi este singurul club din viaţa mea!”(doare, la ploieşteni!). În vară, la instalarea în funcţia de preşedinte, Stan le-a promis fanilor că Oţelul….Ploieşti va promova în Liga I, suporterii părăsind în semn de protest conferinţa de presă. Haidaaaaaa!

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × three =