Hai pe Faleză, la cea mai colorată cursă a distracţiei!

0
1264

Nu au mai rămas decât câteva ore până la cea mai veselă şi mai colorată cursă de pe planetă care va avea loc chiar aici, la malul Dunării. Este vorba despre The Color Run LOVE TOUR, cursa de alergare în culori cunoscută drept ”Happiest 5k on the Planet”, eveniment care va avea loc astăzi, între orele 12.00 și 20.00, pe Faleza Superioară a Dunării, zona Elice. Pentru cei care încă nu au aflat, iată programul distracţiei de astăzi: 13.00 – acces eveniment; 14.30 – încălzirea oficială; 15.00 – primul start; 16.00 – party; 17.00 – nor de pudră colorată.

Primăria municipiului Galați, partener în desfăşurarea acestui eveniment, contribuie prin alocarea bugetului necesar petrecerii cu DJ pentru evenimentul The Color Run, party care va fi asigurat de Backstage Production Group International SRL, firmă care a cîştigat licitaţia, cu o ofertă financiară în valoare de 32.000 de lei fără TVA.

În afară de singura condiţie pentru ca distracţia de astăzi să fie una reuşită (participanţii să vină la eveniment îmbrăcaţi în alb – de colorarea lor se vor ocupa organizatorii!), trebuie să ţineţi cont şi de restricţiile de circulaţie, valabile până duminică dimineaţă la ora 6.00 circulația rutieră este închisă pe bulevardul Marea Unire, de la intersecția cu str. Prelungirea Traian până la Hotel ”Vega”, cu excepția bretelei de acces. Totodată, astăzi, între orele 12.00 și 20.00, circulația se închide pe bulevardul Marea Unire, din zona porții de acces de la ”Complexul Muzeal de Științele Naturii” până la intersecția cu strada Prelungirea Traian. De asemenea, se va închide circulația pe strada Al. Cernat, pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Armata Poporului și intersecția cu bulevardul Marea Unire, precum și pe strada Regiment 11 Siret, de la sensul giratoriu din zona ”Penny Market” până la intersecția cu bulevardul Marea Unire.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.