Hai la piață! Producătorii și comercianții vă așteaptă cu fructe proaspete de sezon

0
625
Căpșunele, cireșele, zmeura și afinele sunt fructele acestui sezon, proaspete și delicioase, pe care le găsiți din belșug în piețele gălățene, pe tarabele producătorilor și comercianților! Reprezentanții Administrației Piețelor Agroalimentare vă invită să cumpărați fructe direct din piețe, de la producătorii și comercianții din județul nostru și prezintă, pe pagina de facebook a instituției, beneficiile consumului acestora!
Suntem încântați de venirea lunii iunie și de începutul sezonului de fructe proaspete!
Este timpul să ne bucurăm de o varietate incredibilă de fructe gustoase și sănătoase, care sunt în plină maturitate acum. Vă împărtășim câteva dintre preferatele noastre pentru această lună și pe care le găsiți, desigur, la piață.
Căpșune: Aceste delicioase fructe roșii sunt în plin sezon. Au un gust dulce și sunt pline de vitamine și antioxidanți. Sunt perfecte pentru a le mânca simple, în salate sau în deserturi delicioase.
Cireșe: Gustul lor suculent și dulce te va cuceri cu siguranță. Sunt bogate în antioxidanți și au proprietăți antiinflamatorii. Le poti savura ca atare sau le poți folosi în diverse rețete, precum prăjituri sau clătite.
Zmeură: Este un fruct de vară absolut delicios și aromat. Este plină de vitamine și fibre și are o gustare ușor acidulată. Este perfectă pentru a fi adăugată în cerealele de dimineață, smoothie-uri sau prăjituri.
Afine: Aceste fructe mici și bogate în nutrienți sunt o adevărată comoară în luna iunie. Au un gust dulce-acrișor și sunt pline de antioxidanți benefici pentru sănătate. Poți să le adaugi în iaurt, salate sau să le mănânci ca atare pentru o gustare rapidă și sănătoasă.
Acestea sunt doar câteva dintre fructele minunate pe care le putem savura în luna iunie. Comercianții noștri vă așteaptă cu drag în toate piețele gălățene!”, transmit reprezentanții Administrației Piețelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.