Grijă pentru siguranța pietonilor

0
763

Prima trecere de pietoni inteligentă din municipiul Galați este funcțională, începând de astăzi, pe Faleza Superioară a Dunării, în zona Parcului ”Viva”, informează Biroul de Presă al municipiului Galați.
“Astfel, pentru siguranța pietonilor care se angajează în traversarea străzii, trecerea dispune de un sistem modern ce permite, pe baza senzorilor de prezență, creșterea intensității luminii asigurate de doi stâlpi ce sunt prevăzuți cu două corpuri de iluminat. În plus, de-a lungul trecerii de pietoni, în asfalt, au fost amplasați markeri luminoși intermitenți cu leduri.
Este vorba despre un proiect pilot pentru municipiul Galați, întreaga instalație fiind oferită cu titlu gratuit de către compania Flash Lighting Services SA.
Primăria municipiului Galați are în vedere pe viitor ca astfel de treceri de pietoni inteligente să fie funcționale și în alte zone ale orașului, pentru creșterea siguranței în trafic a pietonilor și atenționarea din timp a șoferilor cu privire la prezența acestora”, transmite sursa citată.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 3 =