Grav accident feroviar lângă Galați. Doi oameni au murit loviți de tren

0
594

O femeie și un bărbat din Galați, soț și soție, au murit în această dimineață, după ce mașina în care se aflau a fost izbită violent de trenul Galați – Mărășești. Accidentul s-a produs în localitatea Șerbeștii Vechi, la o trecere la nivel cu calea ferată.

La fața locului, au fost trimise să intervină mai multe echipaje de la ISU, SMURD și Poliție. În zona accidentului, forțele de intervenție au găsit un autoturism distrus complet de impactul nimicitor cu trenul și două persoane încarcerate, care erau deja decedate la sosirea salvărilor.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și face cercetări pentru a stabili circumstanțele concrete în care s-a produs accidentul. Din primele cercetări a reieșit că șoferul mașinii nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

Este al doilea accident feroviar de luna aceasta din județul Galați. Primul s-a produs la Barcea, la începutul lunii, când un șofer a murit, după ce mașina în care se afla singur a fost lovită violent de tren, tot din cauză că nu s-a asigurat la traversarea liniilor ferate.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + twenty =