Grădinița „Codruța” va intra în modernizare  

0
470

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea și eficientizarea energetică a clădirii în care funcționează Grădinița „Codruța” din cartierul Micro 19, după ce au fost atrase fonduri europene în acest scop.

Valoarea contractului de lucrări, în urma licitației publice, este de 903.617,70 lei fără TVA, iar acestea vor fi derulate de Asocierea Comtiem SRL – Diagonal Studio SRL. Durata contractului este de 6 luni, fiind prevăzute 2 luni pentru proiectare și 4 luni pentru execuția lucrărilor.

Principalele categorii de lucrări de intervenție sunt: izolarea termică a clădirii, înlocuirea tâmplăriei, instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei, modernizarea instalației de iluminat, realizarea unui sistem de preluarea a apelor pluviale etc.

Valoarea totală a proiectului cu fonduri europene este de 1.094.819 lei, din care 88.399 de lei reprezintă contribuția de la bugetul local.

Proiectul Reabilitare și eficientizare energetică Grădinița cu program prelungit Codruța, cod SMIS 137447, este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.