Gospodărire Urbană face angajări. Societatea pune la „bătaie” zeci de posturi

0
2334

Gălățenii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați la sediul Gospodărire Urbană, din strada Traian, nr. 246. Societatea are nevoie de nu mai puțin de 55 de noi angajați la spații verzi, așa că oricine își dorește să muncească are șanse mari să fie cooptat în echipa care se ocupă cu întreținerea zonelor verzi ale orașului.

„Ca şi condiţii pentru oamenii pe care vrem să-i atragem, suntem dispuşi să îi trimitem la cursuri, dacă nu au deja cursurile de fasonator mecanic. Noi oricum facem instruire internă. Nu îi punem omului motocoasa în braţe şi îl trimitem pe teren. În momentul în care omul vine la noi, primul lucru pe care îl face este să dea o probă de lucru, la care participă un cosaş cu experienţă, care încearcă să determine dacă oamenii sunt sau nu în stare să aibă activitatea de cosaş. Dacă nu, îl mai testăm pe partea de fasonator mecanic, adică motofoarfecă la tuns gard viu. Dacă nici aici nu dă dovadă de perspectivă de a se descurca, îl luăm la personal servant la tractoare sau la greblat, măturat, încărcat deşeuri vegetale rezultate în urma tăierilor. Dacă disponibilitatea de muncă este, aria noastră de posibilităţi de angajare este destul de largă. Găsim unde să îl încadrăm pe om. Suntem extrem de interesaţi să facem angajări şi îi aşteptăm pe toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă”, a explicat Bogdan Ardean, directorul Gospodărire Urbană, care a precizat că „la ora actuală, avem disponibile 15 posturi permanente şi 40 de posturi cu caracter sezonier”.

„Un post de sezonier înseamnă un contract pe şapte-opt luni. Sezonul începe, în funcţie de vremea de afară, la 15 martie sau 1 aprilie şi se termină în jur de luna noiembrie, început sau sfârşit, în funcţie de vreme. Nu mergem pe zilieri, mergem pe sezonieri, pentru că am considerat că oferă omului o stabilitate, are un salariu sigur pe o perioadă de minimum opt luni. Mi s-a părut o variantă mai avantajoasă pentru om”, a declarat directorul Gospodărire Urbană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.