Gospodărire Urbană face angajări! Gălățenii aflați în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați la spații verzi

0
1952

”Pentru a evita situația neplăcută în care s-a aflat municipiul Galați în anii trecuți, când spațiile verzi nu au putut fi îngrijite la timp, unele dintre ele fiind înghițite de buruieni, Societatea Gospodărire Urbană SRL Galați, având în activitate amenajarea, întreținerea și înfrumusețarea spațiilor verzi din municipiul Galați, anunță că are disponibile posturi de lucrători pentru salubrizarea spațiilor verzi (calificați și necalificați), în desfășurarea activității sezoniere de cosit iarba.

Astfel, gălățenii aflați în căutarea unui loc de muncă au mari șanse să-și găsească unul în cadrul societății noastre, mai ales pe fondul pandemiei de coronavirus, care a determinat inclusiv concedieri de personal”, anunță reprezentanții Gospodărire Urbană.

Dintre avantaje enumerăm: salarizarea atractivă, tichete de masă, lucrul în aer liber cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Toți cei interesați sunt așteptați la sediul Serviciului Adminstrare Spații Verzi din cadrul societății (intrarea din strada Radu Negru, în spatele Poliției Locale).

Pentru informații suplimentare – 0743053849 (Ing. Lovin Ștefan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.