Gospodărie cu patru anexe, făcută scrum de la o lumânare

0
392

O gospodărie cu patru anexe din cartierul gălăţean Bărboşi s-a făcut scrum, iar un bărbat de 62 ani cu arsuri pe faţă a fost salvat de pompieri, în urma unui incendiu izbucnit, sâmbătă, de la o lumânare lăsată aprinsă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Dan Ionaşcu, trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Galaţi, au fost solicitate să intervină la un incendiu la o gospodărie din cartierul Bărboşi. Incendiul se manifesta la câteva anexe gospodăreşti, iar pompierii au salvat o persoană de 62 ani, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei. Echipajul SMURD a acordat primul-ajutor victimei şi a transportat bărbatul la spital. Cele patru anexe au ars în întregime.

,,S-a declarat încheierea intervenţiei la incendiul în care au ars anexe gospodăreşti pe o suprafaţă de 500 mp Cauza incendiului: foc deschis în spaţii închise – persoana care dormea într-una din camere a lăsat o lumânare aprinsă. Locuinţa respectivă este deja cunoscută pentru statistica negativă pe care au obţinut-o în timp. Astfel, în ultimii ani, acolo au murit două persoane, care erau lăsate să se adăpostească, fie din cauza fumatului, fie a unei lumânări. De această dată, pompierii au ajuns la timp pentru a-l salva pe bătrânul care locuia acolo”, a spus Dan Ionaşcu.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =