Garajele din zona Școlii nr. 2, puse la pământ! Primăria face parcări în locul construcțiilor hidoase

0
412

Imensele baterii de garaje din fața Școlii Gimnaziale nr. 2, din cartierul Țiglina I, care sufocau și urâțeau acea zonă, multe dintre construcțiile hidoase din metal fiind folosite în alte scopuri decât parcarea mașinilor, au fost puse la pământ de Primărie, iar în locul lor autoritățile creează locuri de parcare, extrem de necesare celor care locuiesc în zonă, dar și părinților care își vor aduce, din toamnă, copiii la cursuri.

Anunțul a fost făcut de primarul Ionuț Pucheanu, inițiatorul mai multor proiecte de restructurare urbană, care informează că, în prezent, se amenajează  ”noi locuri de parcare după demolarea garajelor din vecinătatea Școlii Gimnaziale nr. 2.

O zonă extrem de aglomerată înainte, pe care am eliberat-o de garaje și unde acum amenajăm noi spații pentru parcarea autoturismelor. Era important să acționăm acum, pentru ca la începutul noului an școlar, staționarea mașinilor care aduc elevii la cursuri să nu mai fie o problemă nici pentru șoferi nici pentru riverani. Tot în cartierul Țiglina I parcarea de la intrarea din strada Regiment 11 Siret, amenajată și ea în locul unei baterii de garaje, a fost deja realizată”, informează edilul Galațiului.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =