Galațiul, sub COD GALBEN de caniculă! Mai multe puncte de prim ajutor vor funcționa în oraș

0
1404

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) e emis o avertizare de Cod Galben de caniculă și disconfort termic deosebit de accentuat pentru Galați, în perioada 2-3 august 2017. Miercuri și joi, temperaturile maxime anunțate de meteorologi vor fi cuprinse între 36 și 39 de grade Celsius.


Primăria municipiului Galați a anunțat că înființează opt centre de prim ajutor, dotate cu aer condiționat, apă și pahare de unică folosință, unde va fi acordată, în primul rând, asistență medicală celor care vor avea nevoie. Cele opt centre de prim ajutor vor fi organizate în incinta Winmarkt (fost Billa 4), în magazinul Carrefour de la Potcoava de Aur, în magazinul Carrefour din Micro 19, în magazinul Supeco din Micro 39C, în magazinul Kaufland 2 din Micro 40, la Shopping City, în Hala Legume-Fructe a Pieței Centrale și în cea de legume-fructe a Pieței din Țiglina I.
Asistența medicală la fiecare punct de prim ajutor va fi acordată de doi asistenți medicali angajați ai Serviciului de Asistență Medicală a municipiului Galați, între orele 11,00 și 16,00, în zilele în care vor fi emise atenționări de caniculă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.