Galaţiul, îmbrăcat de sărbătoare. Instalaţii de iluminat festiv pe străzile oraşului

0
3844

Perdele de lumini, ţurţuri luminoşi, figurine şi personaje specifice sărbătorilor de iarnă, leduri, instalaţii tridimensionale mari şi mici şi nu mai puţin de 60 de brazi. De toate acestea şi multe altele se vor bucura, în curând, gălăţenii, căci oraşul urmează să fie decorat de sărbătoare, cu mult aşteptatele luminiţe de iarnă.

Primăria Galaţi a anunţat că contractul privind închirierea şi montarea echipamentelor pentru iluminatul festiv a fost câştigat de asocierea MK Lightning S.R.L şi Luxten Lightning Company S.A, cu o valoare de 1.701.705 de lei (fără TVA). În oraş a început deja montarea instalaţiilor, iar reprezentanţii municipalităţi promit că de Zilele Galaţiului oraşului va fi luminat festiv.

Mii de luminiţe şi spectacol de culoare

Cele două firme vor decora oraşul cu sute de panouri montate transversal, aproape o mie de panouri pe stâlpi, şiruri luminoase cu leduri, perdele luminoase, ţurţuri luminoşi, corpuri de iluminat tronconic, cabluri de cauciuc plate cu dulii, instalaţii tridimensionale mici şi mari, instalaţii bidimensionale, figurine şi personaje specifice sărbătorilor de iarnă, panouri cu leduri, panouri inscripţionate cu „La Mulţi Ani 2018”, dar şi 53 de brazi artificiali cu înălţimea de maximum trei metri şi şapte brazi artificiali cu înălţimea de minimum opt metri.

Brazii artificiali vor fi montaţi la rondoul b-dul Oţelarilor/b-dul Galaţi, Parc Eminescu, la rondoul de la ”Piaţa Energiei”, în Parcul Viva, Parc ”Orăşelul Copiilor”, Grădina Publică, Parc Micro 39b.

Echipamentele pentru iluminatul festiv de sărbători vor fi montate pe străzi şi bulevarde, în parcuri, rondouri şi esplanade, intrări în oraş şi intersecţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.