Galațiul e salvat! S-a întors Panaitescu ”Prostamol” la Prefectură!

0
1398

Suflu ”tânăr” din nou, la Prefectura Galați. Tânărul și neliniștitul om politic, traseistul USRPLUS, Gabriel Panaitescu, s-a întors în biroul prefectului. Supărat că Cîțu l-a demis în septembrie, după divorțul de la guvernare dintre PNL și USRPLUS, tataia Panaitescu a atacat în instanță hotărârea de guvern prin care a fost eliberat din funcție. Sfătuit, desigur, de geniul politicii de la Dunărea de Jos, deputatul Bogdan Rodeanu, cel care l-a reșapat pe liberalul vopsit Panaitescu și l-a promovat la vârful Prefecturii, după politica de cadre a USRPLUS ”oameni tineri șo noi în politică” și ”nu traseismului!”.

După patru luni de șomaj, timp în care tataia Panaitescu a fost nevoit să își ia Prostamolul matinal la el acasă și să dea bani pe benzină, Curtea de Apel Galați i-a adus un cadou de Moș Crăciun cu o întârziere demnă de CFR. Judecătorii au decis să suspende de la aplicare hotărârea de guvern prin care omul tânăr și nou în politică, Gabriel Panaitescu, a fost eliberat din funcție.

Ce urât ai îmbătrânit, domnule Panaitescu! Și ce penibil ai devenit! Ai cam uitat când plimbai cărai servieta dinozaurului Victor Paul Dobre și nici prin gând nu îți trecea să contești hotărârile de guvern. Și de fair-play ai uitat, că politică nu ai știut niciodată. Să te agăți de un scaun, care nu ți se mai cuvine fiindcă partidul tău a părăsit guvernarea, este cel puțin jenant și lipsit de bărbăție politică. Dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.