Gălățenii sunt așteptați la o nouă ediție Oktoberfest! Joi se dă startul distracției

0
952

Orășence, domni, domnițe, cavaleri, socri, bunici și bunicuțe, burlaci și familiști convinși, domnișoare și vecini vă spunem tuturor: ein Prosit! Adică: Noroc! De ce? Pentru că mai este puțin timp până când vom rosti acest cuvânt tare și răspicat, cu o halbă de bere Ciucaș rece în mână pentru a da startul unui nou episod Oktoberfest Galați.

Ediția cu numărul 3 va genera un strat și mai gros din spuma amintirilor. 2019 înseamnă pentru organizatori 3 ani de petrecere cu bere Ciucaş din belșug, care va fi degustată de zeci de mii de turiști veniți din toate colțurile lumii pentru petrecerea de la Galati, anunțată în perioada 26-29 septembrie, care se va ține într-un cort încăpător: Wiesenzelt, ce va fi amplasat pe esplanada din fata Salii Sporturilor.

Din 2017, multe s-au schimbat, însă distracţa a rămas aceeaşi! Provoacarea este să ne întoarcem în timp pentru a ne bucura și mai tare de prezent. Atenție, de această dată berea nu te va face să uiți ce ai făcut la festival, ci dimpotrivă, te va ajuta să-ți amintești și mai multe momente de la edițiile anterioare. Cerbul Cornel împreună cu unchiul Hans și cu frumoasele lui nepoate bavareze te vor ajuta să scrii și unele noi, fără doar și poate. 

Oktoberfest a început timid la poalele Tâmpei … 10 ani mai târziu a devenit cel mai mare festival de gen din România.

A pornit cu un eveniment pe un terene de 1200 mp și a ajuns la o suprafață de 25.000 mp! A pornit cu 35.000 de vizitatori și a ajuns la 350.000. 

Organizatorii s-au pus pe colecționat  momente și am auzit că pregătesc și premii spumoase pentru asta. Anul ăsta vei aprecia mai tare pozele scoase din sertarele cu amintiri de prietenul Facebook.  Se spune că odată cu trecerea timpului trece și dragoastea… dar nu și dragostea pentru distracție!!! Ești de acord?

Încă din 2017, Oktoberfest Galati duce mai departe tradiția bavareză. Se va lăsa cu distracție, ca-n fiecare an. Vii și tu?

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 4 =