Furtună puternică la Galați

0
1079

Update- Vineri, 12 iunie. Potrivit ISU Galați, în total, pe apelul unic de urgență s-au primit 110 telefoane, din partea gălățenilor care au cerut ajutor, după furtună. În total, au fost blocate de arborii rupți sau scoși din rădăcină de furia naturii, 37 de străzi, iar 18 autovehicule au fost avariate.

Joi, 11 iunie – O furtună puternică, produsă în această seară, la Galați a creat panică printre gălățeni aceştia apelând  serviciul unic de urgență 112 pentru a cere ajutor. Multe solicitări au venit din partea proprietarilor de autovehicule care au fost avariate din cauza căderii de crengi sau de arbori. Potrivit ISU  Galați s-au primit peste 30 de apeluri din partea galatenilor.,  lucrătorii ISU Galați şi cei ai Primăriei Galați acționând în diverse puncte din oraş, unde furtuna a rupt copacii. Un echipaj ISU care acționa la degajarea unor maşini de sub crengile căzute a trebuit să-şi întrerupă lucrul şi să intervină la un alt caz, mult mai grav – un autovehicul care a luat foc, în trafic, pe bulevardul Coşbuc. “

Autoturismul marca Opel Astra se deplasa pe strada G.Cosbuc, când șoferul a văzut fum ieșind din compartimentul motor. A intervenit prompt echipajul de pompieri care se afla pe strada A.Vlaicu, pentru a degaja copacii cazuti pe 2 autoturisme. Autoturismul a ars in proportie de 80%”, a transmis ISU Galați.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nineteen + 15 =