Furt eșuat la o agenție de pariuri din Matca

0
691

O agenție de pariuri sportive din Matca a fost, vineri noapte, ținta hoților. Doi bărbați din localitate, mascați și cu mănuși chirurgicale în mâini, au intrat în agenție și au vrut să fure seiful cu valori. S-a declanșat alarma și au fugit. La mai puțin de 24 de ore, Poliția i-a identificat și reținut pe cei doi hoți. Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci i-a pus în libertate, sub control judiciar pentru 60 zile.

„La data de 19 februarie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca și cei ai Biroului Investigații Criminale Tecuci au identificat doi bărbați, ambii de 22 de ani, din comuna Matca, bănuiți de comiterea unei tentative de furt calificat.
Din cercetări, a reieșit că, în noaptea de 18/19 februarie, cei doi, având fețele acoperite și mănuși chirurgicale în mâini, ar fi spart geamul ușii de acces în incinta unei case de pariuri sportive, din comuna Matca, ar fi pătruns în interior și ar fi încercat să sustragă caseta de valori.
Din cauza declanșării sistemului de alarmă, cei doi bărbați nu au reușit să ducă la capăt activitatea infracțională, părăsind în grabă locul faptei, fără a sustrage alte bunuri.
Polițiștii au reținut persoanele în cauză, pentru 24 de ore.
În cursul zilei de 20 februarie, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile”, a precizat IPJ Galați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.