Furt de lemne descoperit din elicopterul MAI

0
1338

La data de 26 aprilie, în jurul orei 15.40, în cadrul acțiunii desfășurate la nivelul I.P.J. Galați, în colaborare cu Unitatea Specială de Aviație a M.A.I., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci au fost sesizați cu privire la faptul că, în timpul supravegherii aeriene, au fost observate două atelaje hipo, cu material lemnos, care se deplasează pe raza comunei Toflea.

Polițiștii au mers imediat la fața locului și, în albia unui pârâu, au găsit abandonate, cele două atelaje hipo încărcate cu material lemnos, din specia tei.

În urma verificărilor, polițiștii au identificat doi tineri, de 23 și 24 de ani, care ar fi tăiat și sustras aproximativ 2 m cubi de material lemnos. Acesta a fost confiscat, împreună cu cele două atelaje hipo, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos.

Reamintim că misiunea de supraveghere aeriană s-a desfăşurat, duminică şi de Paştele Blajinilor, deasupra municipiilor Galaţi şi Tecuci, dar şi a comunelor Lieşti, Iveşti, Barcea, Munteni, Ghidigeni şi Brăhăşeşti, în zonele considerate cu risc ridicat de producere a conflictelor stradale.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × five =