FRF a stabilit calendarul finalei Ligii I la futsal

0
1169

Campioana en-titre a României la futsal, United Galați, și-a aflat programul pentru finala Ligii I din sezonul 2020/2021. Lupta pentru păstrarea titlului de campioană începe la mijlocul lunii viitoare, a stabilit Federația Română de Fotbal (FRF).

Potrivit calendarului FRF, primul meci al finalei Ligii I, care se joacă în sistemul ”3 din 5”, se dispută duminică, 18 aprilie, de la ora 16.00, la Miercurea Ciuc, între Imperial Wet, echipa de pe primul loc de la finalul grupei de play-off, și campioana en-titre, United Galați. Meciul al doilea al finalei va juca a doua zi, pe 19 aprilie, tot la Miercurea Ciuc.

După cele două meciuri din Harghita, finala se va muta la Galați. Sâmbătă, pe 24 aprilie, este programat meciul al treilea al finalei dintre United Galați și Imperial Wet Miercurea Ciuc. În cazul în care primele trei confruntări nu decid noua campioană a României la futsal, a doua zi, duminică, pe 25 aprilie, s-ar putea desfășura meciul cu numărul patru al finalei. Dacă nici după al patrulea meci din finală cele două echipe nu pot fi departajate, se va juca și meciul decisiv, programat pe 1 mai, la Miercurea Ciuc.

United Galați este la a patra finală consecutivă de Liga I și a cincea din istoria clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.