Fonduri europene pentru modernizarea Liceului cu Program Sportiv

0
289

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de finanțare europeană pentru Liceul cu Program Sportiv, în valoare de peste 15 milioane de lei, ce vizează reabilitarea clădirii unității de învățământ, a sălii de sport și a căminului.

Proiectul presupune în principal lucrări izolare termică a clădirilor, reparații la fațade, reabilitarea capitală a instalațiilor electrice și termice, refacerea finisajelor interioare în zonele de intervenție, montarea unor panouri fotovoltaice și/sau termice, realizarea unui acoperiș de tip șarpantă la sala de sport și la cămin, adaptarea infrastructurii pentru persoanele cu dizabilități.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea performanței energetice a construcțiilor aferente Liceului cu Program Sportiv și reducerea nivelului consumului anual specific de energie.

Valoarea totală a proiectului este de 15.816.992,75 lei, din care asistența financiară nerambursabilă reprezintă 11.749.040,12 lei.  Perioada de implementare a proiectului este de 16 luni.

Proiectul „Reabilitarea și eficientizarea energetică a Liceului cu Program Sportiv” este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B – Clădiri publice, Apel de proiecte POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM, cod SMIS 137461.

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 + one =