Finul lui Stângă, revocat din funcție

0
628

După trei săptămâni de șefie la Agenția de Protecție a Mediului, Adrian Sorin Pîrvu, zis Sorinel Finuțu, a fost revocat din funcție. A apucat să se pozeze șef și să posteze pe Facebook la o ședință la Prefectură, la care s-a discutat despre nimic.

Se zice că Adrian Sorin Pîrvu, unul dintre finii președintelui PNL Galați, George Stângă, ar avea probleme cu legea. Pe lângă faptul că a fost numit în funcție pe criterii de cumetrie, Pîrvu ar fi cercetat penal într-un dosar aflat pe masa procurorilor de la Tecuci. Pe scurt, Sorinel Finuțu și familia excavau ilegal în albia Siretului și furau materiale pentru balastiere. Gurile rele susțin că Pîrvu ar patrona mafia balastierelor din zona Tecuciului și că nașul său de cununie, George Stângă, nu ar fi străin de afacerile murdare ale lui Sorinel Finuțu.

Cu toate acestea, Godfather Stângă l-a propulsat pe finul său mai întâi pe lista de consilieri locali de la Munteni, în legislatura 2016-2020, apoi la Primăria Ghidigeni, apoi la Agenția Națională a Ariilor Protejate, apoi șef la Agenția de Protecția Mediului Galați. Halal liberalism de cumetrie și nășie!

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + 17 =