Festival de Rock la Plaja Dunărea! Iată ce trupe vor concerta la Galați

0
1390

În perioada 17-19 septembrie 2021, la Plaja Dunărea, va avea loc Festivalul Danube Rock Sounds, organizat de Primăria municipiului Galați și Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”. Printre artiștii și trupele care vor concerta în cadrul festivalului se numără nume cunoscute ca Alternosfera, Cargo, Subcarpați, Coma, byron, Robin and the Backstabbers și mulți alții. Programul integral de concerte este următorul:

Vineri – 17 septembrie: Jurjak, Via Dacă, TMM, Robin and the Backstabbers, Cargo

Sâmbătă – 18 septembrie: Over, E.M.I.L., Cuibul, Lupii lui Calancea, Alternosfera

Duminică – 19 septembrie: Florin Chiriac and the Hippie Band, Toulouse Lautrec, byron, Coma, Subcarpați

Concertele vor începe zilnic de la ora 18.30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17.30. Biletele la festival au prețul de 108 lei (abonament), 54 lei (bilet pe zi – preț întreg) și 32,40 lei (bilet pe zi – preț redus) și se pot achiziționa de la Casa de bilete a Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” (telefoane 0236465599, 0753312308), precum și online din rețelele BLT.RO și IABILET.RO.

Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze, care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti-COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Aceste documente vor fi verificate obligatoriu la intrare. Copiii sub 18 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale”, transmite Biroul de Presă al Primăriei.

Municipalitatea a alocat 500.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment. Mai multe detalii puteți afla accesând pagina oficială: https://www.facebook.com/RocklaDunare/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.