Festival de Fanfare, la Galați

0
1096
Consiliul Județean #Galați, prin Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, organizează în perioada 11 – 12 septembrie 2021 Festivalul Național de Fanfare ”Iosif Ivanovici”.
Ediția din acest an se va desfășura începând cu orele 18.30, la scena amplasată pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, unde vor concerta următoarele fanfare și orchestre de marș și promenadă:
– Fanfara Militară a Forțelor Navale – Constanța
– Orchestra ”Valahia” – Giurgiu
– Orchestra Mezzoforte Soul Music cu Ansamblul de dansuri ”Perinița” București, Otopeni
– Fanfara Atlantisz – Ozun, Covasna
– Fanfara din Chetriș – Iași
– Ansamblul – Câmpia Turzii
– Ansamblul de dansuri ”Olympos” – Galați
– Fanfara ”Valurile Dunării” – Galați
– Soliști vocali și balerini ai Centrului Cultural ”Dunărea de Jos” Galați și Teatrului Național de Operă și Operetă ”Nae Leonard”.
Repertoriile fanfarelor și orchestrelor au o mare diversitate – de la specific etnic, tradițional sau orchestrații după hituri, muzică de film sau lucrări clasice, până la compoziții pentru fanfare.
Accesul la acest eveniment se va face intr-un perimetru bine stabilit, cu respectarea normelor sanitare de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 specificate în Hotărârea nr. 50/26.07.2021 a CNSU(purtarea măștii obligatorie, prezentarea unui certificat de vaccinare sau trecere prin boală, test antigen rapid negativ nu mai vechi de 24 ore sau test RT-PCR nu mai vechi de 72 ore).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.