Femeie prăbușită de la etaj, în condiții necunoscute

0
610

O femeie din Galați, în vârstă de 68 ani, și-a găsit sfârșitul în această dimineață, după ce a căzut de la balconul blocului în care locuia pe strada Siderurgiștilor. Un trecător a văzut-o pe femeia fără suflare pe caldarâm și a sunat la 112.

La fața locului au fost trimise echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță și Secția 2 Poliție. Din păcate, echipajul de salvare nu a putut decât să constate decesul femeii. Poliția a deschis un dosar penal de moarte suspectă și cercetează împrejurările în care femeia s-a prăbușit în gol.

“În această dimineață, la ora 06.45, Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în fața unui bloc, de pe Bulevardul Siderurgistilor, se află o femeie care ar fi căzut de la etaj.

Polițiștii care au mers la fața locului au constatat că persoana era decedată, în urma verificărilor stabilind că este vorba despre o femeie, de 68 de ani, locatară în bloc.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca ancheta să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul femeii”, a precizat Poliția Județeană Galați.

 

DISTRIBUITI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 3 =