Febra Galbenă: Stângă pupă pulpana lui Orban degeaba

0
1492

Sunt sigur că mulţi vă întrebaţi ce este cu poza principală din articol! Doi dintre eroi îi cunoaşteţi. Unul e Sică Orban, primul premier. Al doilea este Stângă, junele codoş. Al treilea e Tomiţă Marian. Cum, nu-l cunoaşteţi? Nici noi! Dar am aflat…A fost primar PD, adică acolitul turnătorului Băsescu Petrov, la Bălăşeşti. Recuperat de Stângă, s-a dus cu el de mână la Orban(de unde şi poza!!!!) pentru a-l pune director la APDM. Aici, explodează bomba! Caz unic! Tomiţă primeşte aviz negativ de la SRI şi multe plăcuţe suedeze cu dedicaţie pentru PNL şi Stângă.

Numai că junele lider liberal nu se lasă. La insistenţele clovnului Onuţ Atanasiu, primul primar de scară de bloc, se duce la noul ministru al Educaţiei, ca să-l instaleze inspector general şcolar. Numai că Monica Anisie, deşi s-a făcut de belea de nenumărate ori, le-a dat cu flit la amândoi şi le-a amintit că actualii inspectori generali şcolari şi-au ocupat locurile prin concurs şi până în vară sunt de neclintit.

,,N- am chef de procese!”, le-ar fi spus Anisie celor doi fraieri.

Şi noul subsecretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Andra-Mihaela Costache, a fost numită pe post tot la intervenţia directă a lui Stângă. Ea este pupila lui, i-a fost consilier la cabinetul parlamentar şi s-a remarcat prin faptul că pe toată perioada şcolarizării a avut scutire la orele de sport.(foto2)

Despre secretarul de stat la Agricultură, George Scarlat, făcătorul de mici şi bere la Hanu Conachi, se poate spune că nu l-a pus Stângă. El era de lingăul de serviciu al Alinei Gorghiu, aşa că până la Paşte când abatorul lui va sacrifica singurii miei care vor fi scăpat de coronavirusul chinez, va linge clanţa pe la Senat, crezând că e pe scaunul lui Daea.

Mai nou, se zvoneşte că Stângă a deschis o tonetă în parcare la Mall şi vinde funcţii. Văzând că nu prea găseşte prin ogradă penelişti destoinici şi funcţionari publici, licitează cu PMP, ALDE, USR, pentru funcţii de directori plini ca apoi să obţină pentru ai lui măcar dregătorii de adjuncţi. Un prim pas a fost făcut: noul al doilea subprefect, Viorica David, este susţinută de PMP. Să vedem ce primeşte Stângă la schimb!

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.